clio-muse.jpg
Search Istorie

ue_romania 2.png
LEGĂTURI

council-europe.jpg

euroclio.jpg
Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
Concursuri
victorg, Wednesday 23 November 2022 - 12:26:57 // comment: 0


pdf_ico.gif CONCURS INTERNATIONAL DE ESEURI ELEVI

pdf_ico.gif Concursul TREASURE HUNT ISTORIA DIN CASA MEA ediția a III-a

Concurs Național de Istorie pentru clasele V-VII - Micii exploratori
Asociația InteligenT, în parteneriat cu Ministerul Educației și Editura Nomina, organizează un Concurs Național de Istorie pentru clasele V-VII (Micii exploratori- Istorie V-VII). Concursul se află în Calendarul Olimpiadelor și concursurilor fără finațare ale ME  

Tema de anul acesta este Roma și Imperiul Roman.
Deși tema este specifică clasei a V-a la istorie și a VII-a pentru Limba Latină, se pot înscrie la concurs atât elevi din clasele a V a și a a VI-a, cât și elevi din clasele a VII-a; subiectele vor avea grade de dificultate diferită pentru fiecare clasă, premiile vor fi diferite. În plus, elevii participanți, cu rezultate de la 85 de puncte până la 100 de puncte, vor primi diplomele. Diplome vor primi și profesorii evaluatori, profesorii organizatori.
Pentru pregătirea suplimentară a participanților la acest concurs sau pentru elevii care vor să afle mai mult despre Imperiul Roman, vă recomandăm volumul Roma- scurtă istorie a unui Imperiului mare. Cartea poate fi găsită pe www.edituranomina.ro și în librările din țară.

Pentru regulament concurs și alte informații despre acest proiect accesați www.edituranomina.ro, sectiunea Concursuri sau vă rugăm să ne scrieți întrebările pe adresa www.redactie.nomina.ro.
You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup